
Shoepeg-kornstuing
Lær hvordan du lager shoepeg corn casserole med denne enkle oppskriften. Perfekt til hvetekvelder og søndagsmiddager, med fyldig smak og kremet tekstur.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1/4 kopp hakket grønn paprika
- 1/2 kopp revet mild Cheddar-ost
- 1 (11 unse) boks hvit mais, drenert
- 1 (14,5 unse) boks franske grønne bønner, drenert
- 1 (10,75 unse) boks kondensert sellerisuppe
- 1 (8 unse) beger rømme
- 1/4 (16 unse) pakke smørkjeks, knust
- 1/2 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en stor bolle, bland løk, selleri, grønn paprika, ost, mais, grønne bønner, suppe og rømme. Fordel blandingen i en ildfast form på 2 liter.
- 3Bland knuste kjeks med smeltet smør og strø over grønnsakene.
- 4Stek i forvarmet ovn i 45 minutter.



