Shoepeg-kornstuing

Shoepeg-kornstuing

Lær hvordan du lager shoepeg corn casserole med denne enkle oppskriften. Perfekt til hvetekvelder og søndagsmiddager, med fyldig smak og kremet tekstur.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/2 kopp hakket selleri
  • 1/4 kopp hakket grønn paprika
  • 1/2 kopp revet mild Cheddar-ost
  • 1 (11 unse) boks hvit mais, drenert
  • 1 (14,5 unse) boks franske grønne bønner, drenert
  • 1 (10,75 unse) boks kondensert sellerisuppe
  • 1 (8 unse) beger rømme
  • 1/4 (16 unse) pakke smørkjeks, knust
  • 1/2 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, bland løk, selleri, grønn paprika, ost, mais, grønne bønner, suppe og rømme. Fordel blandingen i en ildfast form på 2 liter.
  3. 3Bland knuste kjeks med smeltet smør og strø over grønnsakene.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 45 minutter.