Cheddar-ost-tacohylser

Cheddar-ost-tacohylser

Lær hvordan du lager sprø cheddar cheese taco shells hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller kveldsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1, 2 kopper finrevet Cheddar

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett. Pakk en meterstokk eller linjal inn i aluminiumsfolie og heng den opp mellom to 28-unse bokser.
  3. 33. Strø ½ kopp revet Cheddar-ost på bakepapiret for å danne en sirkel med 15 centimeters diameter. Gjenta med ytterligere ½ kopp ost, slik at du får to sirkler. Stek den første porsjonen til osten smelter og blir lysbrun, ca. 6 til 8 minutter.
  4. 44. Bruk en slikkepott til å flytte ostesirklene over på den opphengte meterstokken, og la dem henge til de er faste. Fjern forsiktig. Gjenta med resten av osten.
  5. 55. Fyll skjellene med dine favoritt-tacofyll.