
Cheddar-ost-tacohylser
Lær hvordan du lager sprø cheddar cheese taco shells hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller kveldsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett. Pakk en meterstokk eller linjal inn i aluminiumsfolie og heng den opp mellom to 28-unse bokser.
- 33. Strø ½ kopp revet Cheddar-ost på bakepapiret for å danne en sirkel med 15 centimeters diameter. Gjenta med ytterligere ½ kopp ost, slik at du får to sirkler. Stek den første porsjonen til osten smelter og blir lysbrun, ca. 6 til 8 minutter.
- 44. Bruk en slikkepott til å flytte ostesirklene over på den opphengte meterstokken, og la dem henge til de er faste. Fjern forsiktig. Gjenta med resten av osten.
- 55. Fyll skjellene med dine favoritt-tacofyll.