
Mini Penne med søt paprika og Parmigiano Reggiano
Lær hvordan du lager deilige mini penne med søte paprika og parmigiano reggiano. En enkel og smakfull oppskrift perfekt for raske middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 boks Piccolini Rich in Fiber - Hvit Mini Penne
- 2. 4 spiseskjeer ekstra jomfrololje
- 3. 1 gul løk, hakket
- 4. 1 rød paprika
- 5. 1 gul paprika
- 6. 1 kopp vegetabilsk buljong
- 7. 6 blader fersk basilikum, finhakket
- 8. 1/2 kopp Parmigiano-Reggiano ost, revet
- 9. Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med vann. Krydre vannet med salt etter smak (valgfritt).
- 22. I en stor stekepanne, fres forsiktig hakket løk i olivenolje i fem minutter på middels varme.
- 33. I mellomtiden, skjær paprikaen i 1/2 tommers terninger, tilsett i pannen og stek i tre minutter på middels varme.
- 44. Krydre med salt og pepper, og tilsett buljongen. La det småkoke til sausen er redusert.
- 55. I mellomtiden, kok pastaen etter anvisning på pakken, sil av vannet og vend den inn i sausen.
- 66. Rør inn hakket basilikum og ost før servering.
- 77. 2011 Barilla. Alle rettigheter reservert.