Frank under innpakning

Frank under innpakning

oppskriften på franks under wraps er perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag. enkel å lage og passer for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 av en 17,3 unser pakke Pepperidge Farm Puff® Pastry Sheets (1 ark), tint
  • 2. 1 egg
  • 3. 1 spiseskje vann
  • 4. 10 frankfurtere (ca. 450 gram), delt i to på tvers
  • 5. Kjøttkrem
  • 6. Vennligst gi beskjed hvis du ønsker en mer detaljert oversettelse eller tilpasning!

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Pisk egget og vannet i en liten bolle med en gaffel eller visp.
  2. 22. Rull ut paideigen på en lett melet overflate. Kutt paideigen i 20 stykker på ca. 1,3 cm bred. Pakk pølsebitene inn i paideigen og trykk til for å forsegle. Legg paideigspakkene på et bakepapirkledd stekebrett. Pensle dem med eggeblandingen.
  3. 33. Stek i 15 minutter eller til de er gyldne og sprø. Ta paideigspakkene ut av ovnen og la dem avkjøle på en rist i 10 minutter. Server med sennep til dipping.
  4. 44. For en julevariant, bruk 5 pølser og del hver i fire på langs, deretter i to på tvers, slik at du får totalt 40 biter. Vri hver paideigstrimmel til en spiral. Pakk hver spiral rundt to pølsebiter og trykk til for å forsegle. Pensle med eggeblandingen og stek som beskrevet over.