Bakte cherrytomater med feta

Bakte cherrytomater med feta

oppskrift på deilige bakt cherrytomater med fetaost. perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 2. 2/3 kopp olivenolje
  • 3. 900 gram cherrytomater
  • 4. 1 brød focaccia (eller fransk brød) oppvarmet
  • 5. 170 gram myk fetaost
  • 6. 2/3 kopp fersk basilikum, chiffonade

Fremgangsmåte

  1. 11. La hvitløken trekke i olivenolje i minst en halv time. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Vask og rens tomatene, og del dem i to (legg brødet uten innpakning i ovnen). Legg tomatene i en liten ildfast form, hell over olivenolje og hvitløk, og vend forsiktig. Stek i 10 minutter; dryss over biter av ost (skåret i 1/2 tomme biter) og basilikum i tynne skiver. Rør forsiktig. Server med brød til å dyppe i saften.