Fylte maisbrød Arepas

Fylte maisbrød Arepas

oppskrift på stuffed cornbread arepas, en deilig og mettende rett med fylt maisbrød. perfekt til frokost eller som snack.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper arepamel, se notis
  • 2. En klype salt
  • 3. 1 1/2 kopper varmt vann
  • 4. 1 teskje rapsolje, pluss litt ekstra til koking av arepasene

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. I en bolle, bland mel og salt. Hell i vann og bland med en skje til deigen samler seg. Dekk med plastfolie og la hvile i 5 minutter. Ta deigen ut av bollen og kna den i ca. 5 minutter, mens du fukter hendene og arbeidsflaten med vann. (Å tilføre ekstra fuktighet under knading er et viktig steg for å lage en myk arepa.)
  3. 3Deigen skal være glatt og ikke sprekke rundt kantene; den skal være fuktig, men ikke klissete. Form deigen til sirkler på omtrent 7,5 cm i diameter og 1,3 cm tykkelse. (Sirkelen kan pakkes godt inn i plastfolie på dette stadiet og stekes senere.)
  4. 4Tilsett oljen i en non-stick panne over middels varme og stek arepene på hver side til en skorpe dannes. Ikke la dem bli brune.
  5. 5Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek i 15 til 20 minutter, eller til de lager en hul lyd når du banker på dem.
  6. 6Lag en åpning i den ene siden av arepa for å lage en lomme (eller del den i to).
  7. 7Arepene kan fylles med kjøtt, bønner og plantains, eller med ditt favorittfyll.