ChilkaStyle Pan-Seared Black Bass

ChilkaStyle Pan-Seared Black Bass

lær hvordan du lager chilka style pan-seared black bass med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2,6 unser fiskefileter
  • 2. 6 unser sjalottløk
  • 3. 1 unser ingefær, hakket
  • 4. 3/8 unser hvitløkspulver
  • 5. 2 Granny Smith epler
  • 6. 1 asiatisk pære
  • 7. 2 purre (bare den hvite delen)
  • 8. 4 unser løk
  • 9. 2 bunt selleri
  • 10. 1 mango
  • 11. 2 unser druekjerneolje
  • 12. 1/2 unser malt koriander
  • 13. 1 1/2 unser gurkemeie
  • 14. 2 unser karri pulver
  • 15. 24 unser sake, redusert med en fjerdedel
  • 16. 48 unser kyllingkraft, redusert med halvparten
  • 17. 6 unser fløte
  • 18. 13 1/2 unser kokosmelk
  • 19. 1 unser smør
  • 20. 1 stykke moden kokosnøtt
  • 21. 1/2 bunt fersk basilikum (fargelilla, hvis du kan finne det)
  • 22. Renset California frisée

Fremgangsmåte

  1. 11. Først hakk alt ovenfor i middels biter; fres alle ingrediensene i olje (til de er blanke uten å få farge). La det småkoke i 20–30 minutter, deretter sil av.
  2. 22. Kok deretter den malte korianderen, gurkemeien og karri-pulveret i 1–2 minutter. Kjør sake og kyllingkraft med en stavmikser til en jevn puré, og sil den deretter. Tilsett fløte, kokosmelk og smør, og smak til.