
ChilkaStyle Pan-Seared Black Bass
lær hvordan du lager chilka style pan-seared black bass med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2,6 unser fiskefileter
- 6 unser sjalottløk
- 1 unser ingefær, hakket
- 3/8 unser hvitløkspulver
- 2 Granny Smith epler
- 1 asiatisk pære
- 2 purre (bare den hvite delen)
- 4 unser løk
- 2 bunt selleri
- 1 mango
- 2 unser druekjerneolje
- 1/2 unser malt koriander
- 1 1/2 unser gurkemeie
- 2 unser karri pulver
- 24 unser sake, redusert med en fjerdedel
- 48 unser kyllingkraft, redusert med halvparten
- 6 unser fløte
- 13 1/2 unser kokosmelk
- 1 unser smør
- 1 stykke moden kokosnøtt
- 1/2 bunt fersk basilikum (fargelilla, hvis du kan finne det)
- Renset California frisée
Fremgangsmåte
- 1Først hakk alt ovenfor i middels biter; fres alle ingrediensene i olje (til de er blanke uten å få farge). La det småkoke i 20–30 minutter, deretter sil av.
- 2Kok deretter den malte korianderen, gurkemeien og karri-pulveret i 1–2 minutter. Kjør sake og kyllingkraft med en stavmikser til en jevn puré, og sil den deretter. Tilsett fløte, kokosmelk og smør, og smak til.