
Grønnsakssalat med grønne grønnsaker
oppskrift på en enkel og sunn grønn grønnsakssalat. perfekt som forrett eller som tilbehør til hovedretten. lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser grønnkål, kjernet og skåret i strimler
- 1/4 pund haricots verts, blansjert
- 8 spinatblader, stilkfjernet og skåret i strimler
- 2 kirbyagurker, fjernet frøene og skåret i strimler 2 tommer lange og 1/4 tomme brede
- 1/3 kopp olivenolje
- 2 spiseskjeer estragon- eller hvitvinseddik
- Dijon-sennep etter smak
- 2 vårløk, tynne skiver
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Bland kål, grønne bønner, spinat og agurk. Lag en dressing av olje, eddik, sennep etter smak og vårløk. Krydre med salt og pepper etter smak, og bland med grønnsakene.