sverdfisk-marinade

sverdfisk-marinade

Lær hvordan du lager en deilig swordfish marinade som gir saftig og smakfull fisk. Perfekt for en rask og enkel hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp olivenolje
  • 2. 1 spiseskje hvitløk
  • 3. 1/4 kopp fersk limejuice
  • 4. Salt og pepper, etter smak
  • 5. Limebåter, etter behov
  • 6. 4 fiskestykker på 170 gram (sverdfisk, mahi mahi eller spansk makrell)

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle marinadeingrediensene i en liten bolle. Legg sverdfisken, eller en annen kraftig smaksatt fisk som mahi mahi eller spansk mackerel, i en grunn skål eller plastbeholder. Hell marinaden over fisken, dekk til, og la den marinere i 12 til 15 minutter. Grill eller stek den til ønsket stekegrad, og server med limebåter.