Cappuccino-ostekakebrownie

Cappuccino-ostekakebrownie

oppskrift på cappuccino cheesecake brownie, en smakfull kombinasjon av kaffe, ostekrem og sjokolade i en fudgeaktig brownie. perfekt for kaffeelskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. Crisco® Original No-Stick Kokespray
  • 2. 1 pakke (19,5 oz.) Pillsbury® Family Size Mocha Fudge Brownie-blanding
  • 3. 1/2 kopp Crisco® Rent Vegetabilsk Olje
  • 4. 1/4 kopp vann
  • 5. 3 store egg, delt
  • 6. 1 pakke (8 oz.) kremost, myknet
  • 7. 2 ss smør, myknet
  • 8. 1 ss maisstivelse
  • 9. 3/4 ts malt kanel, delt
  • 10. 1 boks (14 oz.) Eagle Brand® søtet kondensert melk
  • 11. 1 ts vaniljeekstrakt
  • 12. 1/3 kopp Pillsbury® Creamy Supreme® Sjokoladekrem med fudge-smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 325°F. Smør en 13 x 9 tommers bakeform med non-stick bakepulver. Forbered browniebøtten i henhold til pakkens anvisninger, bruk olje, vann og 2 egg. Fordel jevnt i den forberedte formen.
  2. 22. Pisk kremost, smør, maisstivelse og 1/4 teskje kanel i en middels bolle med elektrisk mikser på middels hastighet til det er luftig. Tilsett søtet kondensert melk, 1 egg og vanilje. Pisk til det er glatt. Hell jevnt over browniebøtten. Strø over resten av kanelen, 1/2 teskje.
  3. 33. Stek i 48 til 52 minutter, eller til toppen er lett brunet og fyllet har stivnet i midten. Avkjøl helt i formen på en avkjølingsrist. Plasser glasuren i hjørnet av en 1-liters kraftig, resealable plastpose. Varm opp i mikrobølgeovnen på HIGH i 5 til 10 sekunder. Klipp et lite hjørne av posen. Drypp over browniene. Sett i kjøleskapet i 30 minutter før servering.