
Cappuccino-ostekakebrownie
oppskrift på cappuccino cheesecake brownie, en smakfull kombinasjon av kaffe, ostekrem og sjokolade i en fudgeaktig brownie. perfekt for kaffeelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 325°F. Smør en 13 x 9 tommers bakeform med non-stick bakepulver. Forbered browniebøtten i henhold til pakkens anvisninger, bruk olje, vann og 2 egg. Fordel jevnt i den forberedte formen.
- 22. Pisk kremost, smør, maisstivelse og 1/4 teskje kanel i en middels bolle med elektrisk mikser på middels hastighet til det er luftig. Tilsett søtet kondensert melk, 1 egg og vanilje. Pisk til det er glatt. Hell jevnt over browniebøtten. Strø over resten av kanelen, 1/2 teskje.
- 33. Stek i 48 til 52 minutter, eller til toppen er lett brunet og fyllet har stivnet i midten. Avkjøl helt i formen på en avkjølingsrist. Plasser glasuren i hjørnet av en 1-liters kraftig, resealable plastpose. Varm opp i mikrobølgeovnen på HIGH i 5 til 10 sekunder. Klipp et lite hjørne av posen. Drypp over browniene. Sett i kjøleskapet i 30 minutter før servering.