Hello Fresh Mobile Banner
Orzo med parmesan og basilikum

Orzo med parmesan og basilikum

Lær hvordan du lager en smakfull orzo med parmesan og basilikum. Perfekt som en lett og rask hovedrett for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer smør
  • 1 kopp ukokt orzo-pasta
  • 1 (410 gram) boks kyllingbuljong
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 1/4 kopp hakket fersk basilikum
  • salt og pepper etter smak
  • 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en tung panne over middels høy varme. Rør inn orzo og stek til det er lett brunt.
  2. 2Rør inn kyllingkraft og kok opp. Dekk til. Reduser varmen og la det småkoke til orzoen er mør og væsken er absorbert, ca. 15–20 minutter.
  3. 3Bland inn Parmesanost og basilikum. Krydre med salt og pepper. Overfør til en flat skål. Pynt med basilikumkvister.