
Orzo med parmesan og basilikum
Lær hvordan du lager en smakfull orzo med parmesan og basilikum. Perfekt som en lett og rask hovedrett for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer smør
- 1 kopp ukokt orzo-pasta
- 1 (410 gram) boks kyllingbuljong
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 1/4 kopp hakket fersk basilikum
- salt og pepper etter smak
- 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør i en tung panne over middels høy varme. Rør inn orzo og stek til det er lett brunt.
- 2Rør inn kyllingkraft og kok opp. Dekk til. Reduser varmen og la det småkoke til orzoen er mør og væsken er absorbert, ca. 15–20 minutter.
- 3Bland inn Parmesanost og basilikum. Krydre med salt og pepper. Overfør til en flat skål. Pynt med basilikumkvister.