
Honning- og hvitløksstekt kyllinglår i slow cooker
En enkel og smakfull oppskrift på kyllinglår laget i slow cooker med honning og hvitløk. Perfekt for en smakfull middag uten mye styr.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllinglår
- 1/2 kopp soyasaus
- 1/2 kopp ketchup
- 1/3 kopp honning
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje tørket basilikum
Fremgangsmåte
- 1Legg kyllinglår i bunnen av en 4-liters slow cooker.
- 2Visp sammen soyasaus, ketchup, honning, hvitløk og basilikum i en bolle; hell over kyllingen.
- 3Kok på lav varme i 6 timer.




