Verdens beste gulrotkake

Verdens beste gulrotkake

oppskrift på den beste gulrotkaken du noen gang har smakt. enkel å lage, saftig og perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 6 kopper revet gulrot
  • 2. 1 kopp brunt sukker
  • 3. 1 kopp rosiner
  • 4. 4 egg
  • 5. 1 ½ kopper hvitt sukker
  • 6. 1 kopp vegetabilsk olje
  • 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 8. 1 kopp most ananas, avrent
  • 9. 3 kopper hvetemel
  • 10. 1 ½ teskjeer natron
  • 11. 1 teskje salt
  • 12. 4 teskjeer kanel
  • 13. 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor bolle, bland revet gulrot og brunt sukker. La det stå i 60 minutter, før du rører inn rosiner.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel to 25 cm (10 tommer) kakeformer.
  3. 33. I en stor bolle, pisk eggene til de er lette. Pisk gradvis inn hvitt sukker, olje og vanilje. Rør inn ananasen. Bland mel, bakepulver, salt og kanel, og rør det inn i den våte blandingen til det er godt absorbert. Til slutt, rør inn gulrotblandingen og valnøttene. Fordel jevnt i de forberedte formene.
  4. 44. Stek i 45 til 50 minutter i den forvarmede ovnen, til kaken er ferdigstekt når en kakepinne settes inn og kommer ut ren. La kaken avkjøle i 10 minutter før den tas ut av formen. Når den er helt avkjølt, smør på kremostglasur.