
Verdens beste gulrotkake
oppskrift på den beste gulrotkaken du noen gang har smakt. enkel å lage, saftig og perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk
Ingredienser
- 1. 6 kopper revet gulrot
- 2. 1 kopp brunt sukker
- 3. 1 kopp rosiner
- 4. 4 egg
- 5. 1 ½ kopper hvitt sukker
- 6. 1 kopp vegetabilsk olje
- 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 8. 1 kopp most ananas, avrent
- 9. 3 kopper hvetemel
- 10. 1 ½ teskjeer natron
- 11. 1 teskje salt
- 12. 4 teskjeer kanel
- 13. 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor bolle, bland revet gulrot og brunt sukker. La det stå i 60 minutter, før du rører inn rosiner.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel to 25 cm (10 tommer) kakeformer.
- 33. I en stor bolle, pisk eggene til de er lette. Pisk gradvis inn hvitt sukker, olje og vanilje. Rør inn ananasen. Bland mel, bakepulver, salt og kanel, og rør det inn i den våte blandingen til det er godt absorbert. Til slutt, rør inn gulrotblandingen og valnøttene. Fordel jevnt i de forberedte formene.
- 44. Stek i 45 til 50 minutter i den forvarmede ovnen, til kaken er ferdigstekt når en kakepinne settes inn og kommer ut ren. La kaken avkjøle i 10 minutter før den tas ut av formen. Når den er helt avkjølt, smør på kremostglasur.