Spesiell smørkremglasur

Spesiell smørkremglasur

Lær hvordan du lager en fantastisk special buttercream frosting med vår enkle oppskrift. Perfekt til kaker og cupcakes for en myk og smakfull finish.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper fettstoff
  • 8 kopper melis
  • 1/2 teskje salt
  • 2 teskjeer klar kunstig vaniljeekstrakt
  • 6 væskeons tung krem

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk smøret til det er luftig. Tilsett melis og fortsett å piske til det er godt blandet.
  2. 2Tilsett salt, vanilje og fløte, og bland på lav hastighet til det er fuktet. Tilsett mer fløte om nødvendig (opptil 2 unser). Pisk på høy hastighet til frostingen er luftig.