
Clark's Quiche
Lær hvordan du lager en deilig clark's quiche med denne enkle oppskriften. Perfekt som frokost, lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund tykkskåret bacon
- 2. 1 (280 gram) pakke frossen hakket spinat, tint
- 3. 1 (225 gram) beger rømme
- 4. salt og pepper etter smak
- 5. 2 (23 cm) paibunner uten forsteking
- 6. 2 spiseskjeer olivenolje
- 7. 1 løk, finhakket
- 8. 1/2 pund ferske sopp, finhakket
- 9. 2 kopper finhakket røkt skinke
- 10. 8 unser Monterey Jack-ost, revet
- 11. 8 unser Cheddar-ost, revet
- 12. 4 unser Parmesanost, revet
- 13. 8 egg
- 14. 1 1/2 kopper halvhavskrem
- 15. 1 spiseskje tørket persille
- 16. salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. La det renne av, smuldre det opp, og sett til side. Kok spinat i henhold til pakkens anvisninger. La det avkjøle, og klem ut overflødig væske.
- 22. Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme. Surr løk til den er myk og gjennomsiktig. Rør inn sopp, og kok i 2 minutter, eller til det er mykt. Rør inn skinke og kokt bacon. Ta av varmen.
- 33. I en stor bolle, bland spinat, rømme, salt og pepper. Fordel blandingen i paibunner. Legg lagvis med baconbiter. Bland sammen Monterey Jack, Cheddar og Parmesan, og strø over fyllet. Visp sammen egg, fløte og persille. Krydre med salt og pepper, og hell over fyllet.
- 44. Sett paiene på et bakepapirkledd stekebrett, og stek midt i ovnen på forhåndsvarmet ovn i 40 minutter. Toppene vil puffe opp og bli gyllenbrune. Ta ut av ovnen, og la hvile i 5 til 10 minutter.