Clark's Quiche

Clark's Quiche

Lær hvordan du lager en deilig clark's quiche med denne enkle oppskriften. Perfekt som frokost, lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund tykkskåret bacon
  • 2. 1 (280 gram) pakke frossen hakket spinat, tint
  • 3. 1 (225 gram) beger rømme
  • 4. salt og pepper etter smak
  • 5. 2 (23 cm) paibunner uten forsteking
  • 6. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 7. 1 løk, finhakket
  • 8. 1/2 pund ferske sopp, finhakket
  • 9. 2 kopper finhakket røkt skinke
  • 10. 8 unser Monterey Jack-ost, revet
  • 11. 8 unser Cheddar-ost, revet
  • 12. 4 unser Parmesanost, revet
  • 13. 8 egg
  • 14. 1 1/2 kopper halvhavskrem
  • 15. 1 spiseskje tørket persille
  • 16. salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. La det renne av, smuldre det opp, og sett til side. Kok spinat i henhold til pakkens anvisninger. La det avkjøle, og klem ut overflødig væske.
  2. 22. Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme. Surr løk til den er myk og gjennomsiktig. Rør inn sopp, og kok i 2 minutter, eller til det er mykt. Rør inn skinke og kokt bacon. Ta av varmen.
  3. 33. I en stor bolle, bland spinat, rømme, salt og pepper. Fordel blandingen i paibunner. Legg lagvis med baconbiter. Bland sammen Monterey Jack, Cheddar og Parmesan, og strø over fyllet. Visp sammen egg, fløte og persille. Krydre med salt og pepper, og hell over fyllet.
  4. 44. Sett paiene på et bakepapirkledd stekebrett, og stek midt i ovnen på forhåndsvarmet ovn i 40 minutter. Toppene vil puffe opp og bli gyllenbrune. Ta ut av ovnen, og la hvile i 5 til 10 minutter.