Hello Fresh Mobile Banner
Kremet bananbrød

Kremet bananbrød

oppskrift på kremete bananbrød som er perfekt som frokost eller dessert. enkelt å lage, saftig og smakfull, ideell for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp margarin, myknet
  • 1 (8 ounces) pakke kremost, myknet
  • 1 1/4 kopper hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 kopp most bananer
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 1/4 kopper hvetemel
  • 1 1/2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 3/4 kopp hakkede pekannøtter
  • 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 2 teskjeer malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel to 8x4 tommers brødformer.
  2. 2Pisk margarin og kremost sammen. Tilsett gradvis sukkeret, og fortsett å piske til det er lyst og luftig. Ha i egg ett om gangen, og pisk godt etter hver gang. Rør inn moste bananer og vanilje. Tilsett mel, bakepulver og natron; bland til røren akkurat er fuktig.
  3. 3I en liten bolle, bland sammen hakkede pekannøtter, 2 spiseskjeer brunt sukker og kanel.
  4. 4Fordel halvparten av røren i de to forberedte brødformene. Strø pekannøttblandingen over røren i formene, og topp med resten av røren.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av hver loaf kommer ut ren, ca. 45 minutter.