Ristet hvitløksbrød

Ristet hvitløksbrød

Lær hvordan du lager sprø og smakfull toasted garlic bread. Perfekt som forrett eller tilbehør til middagen. Enkel og rask oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1 pund italiensk brød, skåret i skiver
  • 5 spiseskjeer smør, myknet
  • 2 teskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3 fedd hvitløk, knust
  • 1 teskje tørket oregano
  • salt og pepper etter smak
  • 1 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen.
  2. 2Skjær brødet i skiver som er 2,5 til 5 cm tykke.
  3. 3I en liten bolle, bland smør, olivenolje, hvitløk, oregano, salt og pepper. Smør blandingen jevnt over brødskivene.
  4. 4På et middels stort stekebrett, legg skivene jevnt fordelt og grill i 5 minutter, eller til de er lett brune. Pass på så de ikke brenner seg.
  5. 5Ta ut av grillen. Topp med ost og sett tilbake i grillen i 2 til 3 minutter, eller til osten er lett brunet og smeltet. Server umiddelbart.