
Ristet hvitløksbrød
Lær hvordan du lager sprø og smakfull toasted garlic bread. Perfekt som forrett eller tilbehør til middagen. Enkel og rask oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1 pund italiensk brød, skåret i skiver
- 5 spiseskjeer smør, myknet
- 2 teskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 3 fedd hvitløk, knust
- 1 teskje tørket oregano
- salt og pepper etter smak
- 1 kopp revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen.
- 2Skjær brødet i skiver som er 2,5 til 5 cm tykke.
- 3I en liten bolle, bland smør, olivenolje, hvitløk, oregano, salt og pepper. Smør blandingen jevnt over brødskivene.
- 4På et middels stort stekebrett, legg skivene jevnt fordelt og grill i 5 minutter, eller til de er lett brune. Pass på så de ikke brenner seg.
- 5Ta ut av grillen. Topp med ost og sett tilbake i grillen i 2 til 3 minutter, eller til osten er lett brunet og smeltet. Server umiddelbart.