Hello Fresh Mobile Banner
Kremostpingviner

Kremostpingviner

Lær hvordan du lager kreative og smakfulle cream cheese penguins – perfekte som snacks eller til fest. Enkel oppskrift med steg-for-steg guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 18 store svarte oliven med stein
  • 2. 1 pakke kremost (ca. 225 g), myknet
  • 3. 18 små svarte oliven
  • 4. 1 gulrot

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag en langsgående skjæring fra topp til bunn i siden av hver jumbooliven. Sett forsiktig inn omtrent 1 teskje kremost i hver oliven. Skjær gulroten i atten 1/4 tommer tykke skiver; lag en liten hakk i hver gulrotkive for å danne føtter. Spar den utstikkede delen og trykk den inn i midten av en liten oliven for å danne nebbet. Hvis nødvendig, lag en liten skjæring i hver oliven før du setter inn nebbet.
  2. 22. Plasser en stor oliven, med den store åpningen ned, på en gulrotkive. Deretter plasserer du en liten oliven oppå den store oliven, og justerer slik at nebbet, kremostbrystet og hakket i gulrotkiven stemmer overens. Fest med en tannpirker.