Kjøttdeig-enchiladas

Kjøttdeig-enchiladas

Lær hvordan du lager deilige ground beef enchiladas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 bunt grønn løk, finhakket
  • 1 fersk jalapeño, hakket i terninger, eller etter smak
  • 1/4 kopp vann
  • 1 pose taco-krydderblanding (1,25 unser)
  • 1 kopp naturell yoghurt
  • 1 boks (10,75 unser) kondensert kyllingsuppe
  • 2 kopper revet mozzarellaost
  • 6 mais-tortillaer (6 tommer)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor stekepanne over middels varme, stek kjøttdeigen, grønn løk og jalapeñopepper til kjøttet er jevnt brunt. Rør inn vann og tacokrydder. La det småkoke til vannet har fordampet.
  3. 3I en middels stor bolle, bland sammen yoghurt, kondensert suppe og ost.
  4. 4Fordel kjøttblandingen jevnt på tortillalefsene. Legg et par spiseskjeer med osteblanding over kjøttet, og rull sammen. Plasser dem i en ildfast form på 7x11 tommer. Gjenta for hver tortilla. Fordel resten av osteblandingen over tortillalefsene.
  5. 5Stek i forvarmet ovn i 20 til 30 minutter.