Enkle gresskarmuffins

Enkle gresskarmuffins

oppskrift på deilige og luftige gresskarmuffins som er perfekte for høst. lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
  • 2. 1 boks (15 unser) gresskarpuré
  • 3. 1 teskje malt kanel
  • 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 5. 1/4 teskje malt nellik

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en muffinsform med 12 former eller sett i papirformer.
  2. 22. I en stor bolle blander du sammen kakeblandingen, gresskarpuré, kanel, muskatnøtt og nellik til en jevn røre. Fordel røren likt i muffinsformene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.