
Enkle gresskarmuffins
oppskrift på deilige og luftige gresskarmuffins som er perfekte for høst. lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
- 2. 1 boks (15 unser) gresskarpuré
- 3. 1 teskje malt kanel
- 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 5. 1/4 teskje malt nellik
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en muffinsform med 12 former eller sett i papirformer.
- 22. I en stor bolle blander du sammen kakeblandingen, gresskarpuré, kanel, muskatnøtt og nellik til en jevn røre. Fordel røren likt i muffinsformene.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.