Fiskefileter italiensk

Fiskefileter italiensk

lær hvordan du lager deilige fish fillets italiano med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett til hverdag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 løk, tynne skiver
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 boks (410 g) hakkede tomater
  • 1/2 kopp svarte oliven, uten stein og skivet
  • 1 ss hakket frisk persille
  • 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 450 g torskefileter

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Surr løk og hvitløk i olivenolje til de er myke.
  2. 2Rør inn tomater, oliven, persille og vin. La det småkoke i 5 minutter.
  3. 3Legg fiskefiletene i sausen. La det småkoke i omtrent 5 minutter til, eller til fisken blir hvit.