
Fiskefileter italiensk
lær hvordan du lager deilige fish fillets italiano med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett til hverdag eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 løk, tynne skiver
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 boks (410 g) hakkede tomater
- 1/2 kopp svarte oliven, uten stein og skivet
- 1 ss hakket frisk persille
- 1/2 kopp tørr hvitvin
- 450 g torskefileter
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Surr løk og hvitløk i olivenolje til de er myke.
- 2Rør inn tomater, oliven, persille og vin. La det småkoke i 5 minutter.
- 3Legg fiskefiletene i sausen. La det småkoke i omtrent 5 minutter til, eller til fisken blir hvit.