
Oven Fresh krydrede potetbåter
oppskrift på ovnsbakte krydrede potetbåter som er enkle å lage, deilige og perfekte som tilbehør eller snacks. lær hvordan du lager dem trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 teskje løkpulver
- 1 teskje hvitløkpulver
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1/4 teskje salt
- 2 russetpoteter, vasket og delt i åttendedeler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 2Legg parmesanost, olivenolje, løkpulver, hvitløkpulver, pepper, salt og poteter i en plastpose med lukking. Lukk posen, og rist den for å dekke potetene med krydderet. Fordel potetene på et stekebrett.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til potetene er enkle å stikke gjennom med en gaffel, ca. 25 minutter.