Parmesan-puffer

Parmesan-puffer

oppskrift på parmesan puffs, perfekte som forrett eller snacks. enkelt å lage og smakfulle, med sprø tekstur og rik ostesmak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp melk
  • 1/4 kopp margarin
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 2 egg
  • 3/4 kopp revet Parmesanost
  • 1 kopp marinara saus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør en middels stor bakeplate lett.
  2. 2I en middels stor kjele, kok opp melk og margarin over middels høy varme. Rør inn melet og skru ned varmen. Rør kraftig til blandingen er tykk nok til å danne en ball. Ta kjelen av varmen.
  3. 3Pisk inn eggene i blandingen til den er jevn. Rør inn parmesanost.
  4. 4Bruk en teskje til å legge deigen i runde små topper på den forberedte bakeplaten. Stek i den forvarmede ovnen i 15 minutter, eller til de er puffet opp og gyllenbrune. Server varme med varm marinara-saus til dipping.