Brasiliansk ostebrød (Pão de Queijo)

Brasiliansk ostebrød (Pão de Queijo)

oppskrift på brazilian cheese bread, kjent som pao de queijo. enkel å lage, perfekt som frokost eller snacks, med ostesmak og myk konsistens.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp olivenolje eller smør
  • 1/3 kopp vann
  • 1/3 kopp melk eller soyamelk
  • 1 teskje salt
  • 2 kopper tapiokamel
  • 2 teskjeer finhakket hvitløk
  • 2/3 kopp nyrevet Parmesanost
  • 2 sammenpiskede egg

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Hell olivenolje, vann, melk og salt i en stor kjele, og sett den på høy varme. Når blandingen begynner å koke, fjern den umiddelbart fra varmen, og rør inn tapiokamel og hvitløk til det er jevnt. La det hvile i 10 til 15 minutter.
  3. 3Rør inn osten og egget i tapiokablandingen til det er godt blandet; blandingen vil være klumpete, som cottage cheese. Form små baller på ca. 1/4 kopp og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett uten å smøre det.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til toppene er lett brune, ca. 15 til 20 minutter.