Brasiliansk ostebrød (Pão de Queijo)
oppskrift på brazilian cheese bread, kjent som pao de queijo. enkel å lage, perfekt som frokost eller snacks, med ostesmak og myk konsistens.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1/2 kopp olivenolje eller smør
- 1/3 kopp vann
- 1/3 kopp melk eller soyamelk
- 1 teskje salt
- 2 kopper tapiokamel
- 2 teskjeer finhakket hvitløk
- 2/3 kopp nyrevet Parmesanost
- 2 sammenpiskede egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Hell olivenolje, vann, melk og salt i en stor kjele, og sett den på høy varme. Når blandingen begynner å koke, fjern den umiddelbart fra varmen, og rør inn tapiokamel og hvitløk til det er jevnt. La det hvile i 10 til 15 minutter.
- 3Rør inn osten og egget i tapiokablandingen til det er godt blandet; blandingen vil være klumpete, som cottage cheese. Form små baller på ca. 1/4 kopp og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett uten å smøre det.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til toppene er lett brune, ca. 15 til 20 minutter.