
Sørlig potetsalat
lær hvordan du lager en deilig southern potato salad med en smakfull dressing. enkel oppskrift perfekt for sommeren eller som tilbehør til grillmaten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 poteter
- 4 egg
- 1/2 stilk selleri, hakket
- 1/4 kopp søt sylteagurk
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 spiseskjeer sennep
- 1/2 kopp majones
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter; sil av vannet og hakk dem.
- 2Legg eggene i en kjele og dekk dem med kaldt vann. Kok opp vannet; dekk til, fjern fra varmen og la eggene ligge i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, skrell og hakk dem.
- 3Bland potetene, eggene, selleri, søt relish, hvitløk, sennep, majones, salt og pepper i en stor bolle. Rør forsiktig sammen og server varm.