Smørkaramellbrødpudding

Smørkaramellbrødpudding

oppskrift på en deilig butterscotch brød pudding - en søt og kremet dessert som passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager den trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 (10,75 unser) brød som er en dag gammelt, revet i små biter
  • 4 kopper melk
  • 2 kopper brunt sukker
  • 1/2 kopp smør, smeltet
  • 3 egg, pisket
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 kopp smørscotch-chips

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm stor ildfast form.
  2. 2I en stor bolle, bland brød, melk, sukker, smør, egg, vanilje og smørskorpchips; blandingen skal ha konsistens som havregrøt. Hell den i den forberedte formen.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 1 time, til den nesten har stivnet. (Den skal ha en "lårving" eller bevege seg like mye som en velutstyrt lår.) Server varm eller kald.