
Smørkaramellbrødpudding
oppskrift på en deilig butterscotch brød pudding - en søt og kremet dessert som passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager den trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (10,75 unser) brød som er en dag gammelt, revet i små biter
- 4 kopper melk
- 2 kopper brunt sukker
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 3 egg, pisket
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 kopp smørscotch-chips
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm stor ildfast form.
- 2I en stor bolle, bland brød, melk, sukker, smør, egg, vanilje og smørskorpchips; blandingen skal ha konsistens som havregrøt. Hell den i den forberedte formen.
- 3Stek i forvarmet ovn i 1 time, til den nesten har stivnet. (Den skal ha en "lårving" eller bevege seg like mye som en velutstyrt lår.) Server varm eller kald.