
Himmelske søtpoteter
oppskrift på himmelske søtpoteter, perfekte som sunn snack eller siderett. enkel å lage, glutenfri og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Grønnsaksspray til koking
- 1 boks (40 unser) hermetiske søtpoteter i tung sirup, drenert
- 1/4 teskje malt kanel
- 1/8 teskje malt ingefær
- 3/4 kopp Swanson® kyllingbuljong (vanlig, Natural Goodness™ eller sertifisert økologisk)
- 2 kopper miniatyrmarsjmallows
Fremgangsmåte
- 1Varm opp ovnen til 180 grader Celsius.
- 2Spray en ildfast form på 1 1/2 liter med matlagingsspray.
- 3Legg potetene, kanelen og ingefæren i en elektrisk miksebolle. Pisk på middels hastighet til det er nesten glatt. Tilsett buljongen og pisk til potetene er luftige. Skje potetblandingen over i den forberedte formen. Topp med marshmallows.
- 4Stek i 20 minutter eller til det er gjennomvarmt og marshmallows er gyldne.