
Sopapilla-ostekakedessert
Lær hvordan du lager en deilig sopapilla cheesecake dessert med vår enkle oppskrift. Perfekt for en søt avslutning på måltidet eller fest. Les mer her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 3 pakker kremost (8 unser), myknet
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 2 bokser (8 unser) med crescent-deig
- 1/2 kopp smeltet smør
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1 teskje malt kanel
- 1/4 kopp skivede mandler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Pisk kremosten sammen med 1 ½ kopper sukker og vaniljeekstrakt i en bolle til det er glatt. Rull ut hermetikkene med crescent-deig, og bruk en kjevle til å forme hver bit til rektangler på 23x33 centimeter. Trykk én bit ned i bunnen av en 23x33 centimeter stor ildfast form. Fordel kremostfyllet jevnt utover i formen, og dekk med den resterende crescent-deigen.
- 3Drypp den smeltede smøren jevnt over toppen av ostekaken. Rør sammen den resterende ½ koppen sukker med kanel i en liten bolle, og strø det over ostekaken sammen med mandlene.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til crescent-deigen har puffet seg opp og blitt gyllenbrun, ca. 45 minutter. La den avkjøle helt i formen før du skjærer den i 12 firkanter.