Aprikos- og valnøttstrudelbiter

Aprikos- og valnøttstrudelbiter

Lær hvordan du lager deilige apricot walnut strudel bites, en perfekt liten dessert for enhver anledning. Enkel oppskrift med trinn-for-trinn guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp smør, myknet
  • 1 pakke kremost (8 oz.), myknet
  • 2 1/2 kopper Pillsbury BEST® allsidig mel, delt
  • 1 ss malt kanel
  • 1/4 kopp sukker
  • 2 glass (10 oz.) med Smucker's® Simply Fruit® aprikos-spredbar frukt
  • 1 1/4 kopper rosiner
  • 1 1/4 kopper hakkede valnøtter
  • Melis

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk smør og kremost sammen i en middels stor bolle med elektrisk mikser. Tilsett 2 kopper mel, én kopp av gangen, til deigen former seg til en ball. Flat ut deigen til en skive. Pakk den inn i plastfolie. La den hvile i kjøleskapet i 1 time.
  2. 2Varm ovnen til 175°C (350°F). Bland kanel og sukker i en liten bolle. Dryss arbeidsflaten med resten av melken, ca. 1/2 kopp. Del deigen i 10 like store deler. Kjevle hver del ut til en 23 cm (9 tommer) stor sirkel.
  3. 3Smør hver sirkel med 2 spiseskjeer fruktspredning, dryss med kanel- og sukkerblanding, tilsett 2 spiseskjeer rosiner og 2 spiseskjeer valnøtter. Rull den fylte sirkelen til en logg, med skjøten ned, og bøy endene under. Plasser strudlene med 5 cm (2 tommer) mellomrom på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. 4Stek i 35–40 minutter, eller til de er gyldne. Avkjøl. Skjær hver logg i 8 biter, ca. 2,5 cm (1 tomme) brede. Dryss med melis. Sett dem i små papirformer før servering, hvis ønskelig.