
Hjemmelaget italiensk biff
oppskrift på en autentisk italiensk biff som er enkel å lage hjemme. Perfekt for en smakfull hovedrett til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 pund storfe chuck roast
- 2. 3 (1 unse) pakker tørket italiensk salatdressingsmiks
- 3. 1 kopp vann
- 4. 1 (16 unse) krukke pepperoncini-pepper
- 5. 8 hamburgerbrød, delt
Fremgangsmåte
- 1Legg steken i en slow cooker, og krydre med italiensk dressingsblanding. Hell i vannet. Dekk til, og kok på høy varme i 6 til 7 timer. I løpet av den siste timen, riv kjøttet med to gafler – hvis det ikke lett lar seg rive, la det koke lenger. Tilsett paprika, og så mye av saften du ønsker for ekstra smak. Server på hamburgerbrød.