
Kålsuppe med storfekjøtt
oppskrift på kål og kjøtt suppe som er enkel å lage, perfekt for en varmende middag. smakfull og næringsrik suppe for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2. 450 gram kjøttdeig av storfe
- 3. 1/2 stor løk, hakket
- 4. 5 kopper hakket kål
- 5. 2 bokser (16 unser) røde kidneybønner, drenert
- 6. 2 kopper vann
- 7. 24 unser tomatsaus
- 8. 4 storfekraftbuljongterninger
- 9. 1 1/2 teskje malt spisskummen
- 10. 1 teskje salt
- 11. 1 teskje pepper
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en stor kjele over middels høy varme. Tilsett kjøttdeig av storfe og løk, og stek til kjøttet er godt brunt og smuldret. Sil av fettet, og overfør kjøttet til en slow cooker. Tilsett kål, kidneybønner, vann, tomatsaus, buljong, spisskummen, salt og pepper. Rør for å løse opp buljongen, og dekk til.
- 22. Kok på høy varme i 4 timer, eller på lav varme i 6 til 8 timer. Rør av og til. Nyt!