
Gresskarpai-brød
Lær hvordan du lager en saftig og smakfull pumpkin pie bread. Perfekt for høsten! Enkelt å lage og fantastisk godt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 1/2 kopper hvetemel
- 2. 2 teskjeer natron
- 3. 1 teskje bakepulver
- 4. 3 teskjeer gresskarpietspice
- 5. 1 teskje salt
- 6. 3 kopper hvitt sukker
- 7. 1 kopp vegetabilsk olje
- 8. 4 egg
- 9. 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
- 10. 1/2 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør to 9x5 tommers brødformer. Sikt sammen mel, natron, bakepulver, salt og krydderi til gresskarpai. Sett til side.
- 22. I en stor bolle, pisk sammen sukker, olje, egg og gresskar. Rør inn melblandingen vekselvis med vann. Fordel røren jevnt i de forberedte formene.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen i 60 til 70 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. For best smak, pakk brødene inn i plastfolie og la dem stå i romtemperatur i et helt døgn før servering.