Gresskarpai-brød

Gresskarpai-brød

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull pumpkin pie bread. Perfekt for høsten! Enkelt å lage og fantastisk godt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 2 teskjeer natron
  • 3. 1 teskje bakepulver
  • 4. 3 teskjeer gresskarpietspice
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 3 kopper hvitt sukker
  • 7. 1 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 4 egg
  • 9. 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
  • 10. 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør to 9x5 tommers brødformer. Sikt sammen mel, natron, bakepulver, salt og krydderi til gresskarpai. Sett til side.
  2. 22. I en stor bolle, pisk sammen sukker, olje, egg og gresskar. Rør inn melblandingen vekselvis med vann. Fordel røren jevnt i de forberedte formene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 60 til 70 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. For best smak, pakk brødene inn i plastfolie og la dem stå i romtemperatur i et helt døgn før servering.