Beste smørkremfrosting

Beste smørkremfrosting

Lær hvordan du lager den beste smørkrem frosting for kaker og cupcakes. En enkel og smakfull oppskrift som gir perfekt konsistens og smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smør, myknet
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 4 spiseskjeer hvetemel
  • 1 kopp melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele kok mel og melk under omrøring til det danner en ball. La det avkjøle til romtemperatur.
  2. 2Med en elektrisk mikser pisk smør og sukker til det blir luftig.
  3. 3Bland begge blandingene sammen på høy hastighet til det er luftig og glatt. Tilsett vanilje og pisk til det er godt blandet. Sett i kjøleskapet i omtrent en halv time, til det har en smørbar konsistens.