
Beste smørkremfrosting
Lær hvordan du lager den beste smørkrem frosting for kaker og cupcakes. En enkel og smakfull oppskrift som gir perfekt konsistens og smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp smør, myknet
- 1 kopp hvitt sukker
- 4 spiseskjeer hvetemel
- 1 kopp melk
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele kok mel og melk under omrøring til det danner en ball. La det avkjøle til romtemperatur.
- 2Med en elektrisk mikser pisk smør og sukker til det blir luftig.
- 3Bland begge blandingene sammen på høy hastighet til det er luftig og glatt. Tilsett vanilje og pisk til det er godt blandet. Sett i kjøleskapet i omtrent en halv time, til det har en smørbar konsistens.