Baby Back Ribs

Baby Back Ribs

Lær hvordan du lager perfekte baby back ribs hjemme. En enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner for saftige og møre ribs. Ideell for helgekosen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 fulle rader (delt i fire) med baby back ribs
  • 1 kvart storfekraft
  • 2 kopper barbequesaus (anbefalt: Bullseye Original Barbeque Sauce)
  • 1 kopp honning

Fremgangsmåte

  1. 1Legg ribbe og storfebuljong i en stor, tykkbunnet gryte eller en nederlandsk ovn, og tilsett nok vann til å dekke ribbene helt. La det småkoke på lav varme i omtrent 1 time. Når de er møre, fjern dem og sett til side.
  2. 2Forvarm grillen til middels varme. Bland barbequesaus og honning i en middels stor bolle. Pensle ribbene rikelig med sausen og grill dem i omtrent 4 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad.