
Baby Back Ribs
Lær hvordan du lager perfekte baby back ribs hjemme. En enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner for saftige og møre ribs. Ideell for helgekosen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 fulle rader (delt i fire) med baby back ribs
- 1 kvart storfekraft
- 2 kopper barbequesaus (anbefalt: Bullseye Original Barbeque Sauce)
- 1 kopp honning
Fremgangsmåte
- 1Legg ribbe og storfebuljong i en stor, tykkbunnet gryte eller en nederlandsk ovn, og tilsett nok vann til å dekke ribbene helt. La det småkoke på lav varme i omtrent 1 time. Når de er møre, fjern dem og sett til side.
- 2Forvarm grillen til middels varme. Bland barbequesaus og honning i en middels stor bolle. Pensle ribbene rikelig med sausen og grill dem i omtrent 4 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad.