
Grillede Delmonico-biffer
Lær hvordan du griller Delmonico biffer til perfeksjon. En enkel oppskrift for en saftig, smakfull hovedrett som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp olivenolje
- 2. 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 3. 6 spiseskjeer soyasaus
- 4. 1/4 kopp finhakket hvitløk
- 5. 1/2 middels løk, hakket
- 6. 2 spiseskjeer salt
- 7. 1 spiseskje pepper
- 8. 1 spiseskje knust tørket rosmarin
- 9. 3 spiseskjeer biffkrydder
- 10. 3 spiseskjeer biffsaus (f.eks. A-1)
- 11. 4 (280 gram) Delmonico (ribeye) biffer
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen olivenolje, Worcestershire-saus, soyasaus, hvitløk, løk, salt, pepper, rosmarin, biffkrydder og biffsaus i beholderen til en food processor eller blender. Kjør til det er godt blandet.
- 22. Stikk hull i begge sider av biffene med en gaffel, og legg dem i en grunn skål med lokk. Hell marinaden over biffene, dekk til, og sett i kjøleskapet i minst 3 timer, eller over natten.
- 33. Forvarm en utendørs grill til middels varme, eller tenn opp kull, og vent til kullene er helt hvite. Fuktede trespon kan tilsettes kullene når du er klar til å grille for en røykfylt smak, hvis du ønsker det.
- 44. Ta biffene ut av marinaden, og kast marinaden. Smør lett olje på grillristen, og legg biffene på grillen. Dekk til, og grill biffene i omtrent 10 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad.