Grillede Delmonico-biffer

Grillede Delmonico-biffer

Lær hvordan du griller Delmonico biffer til perfeksjon. En enkel oppskrift for en saftig, smakfull hovedrett som imponerer gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp olivenolje
  • 2. 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 3. 6 spiseskjeer soyasaus
  • 4. 1/4 kopp finhakket hvitløk
  • 5. 1/2 middels løk, hakket
  • 6. 2 spiseskjeer salt
  • 7. 1 spiseskje pepper
  • 8. 1 spiseskje knust tørket rosmarin
  • 9. 3 spiseskjeer biffkrydder
  • 10. 3 spiseskjeer biffsaus (f.eks. A-1)
  • 11. 4 (280 gram) Delmonico (ribeye) biffer

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen olivenolje, Worcestershire-saus, soyasaus, hvitløk, løk, salt, pepper, rosmarin, biffkrydder og biffsaus i beholderen til en food processor eller blender. Kjør til det er godt blandet.
  2. 22. Stikk hull i begge sider av biffene med en gaffel, og legg dem i en grunn skål med lokk. Hell marinaden over biffene, dekk til, og sett i kjøleskapet i minst 3 timer, eller over natten.
  3. 33. Forvarm en utendørs grill til middels varme, eller tenn opp kull, og vent til kullene er helt hvite. Fuktede trespon kan tilsettes kullene når du er klar til å grille for en røykfylt smak, hvis du ønsker det.
  4. 44. Ta biffene ut av marinaden, og kast marinaden. Smør lett olje på grillristen, og legg biffene på grillen. Dekk til, og grill biffene i omtrent 10 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad.