Enkel grillet kylling med teriyaki

Enkel grillet kylling med teriyaki

Lær hvordan du lager saftig og smakfull grillet kylling med teriyaki-glassur. Perfekt for sommermiddager eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler
  • 1 kopp teriyakisape
  • 1/4 kopp sitronsaft
  • 2 teskjeer finhakket fersk hvitløk
  • 2 teskjeer sesamolje

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kylling, teriyakisaus, sitronsaft, hvitløk og sesamolje i en stor, lukkbar plastpose. Lukk posen og rist for å dekke kyllingen. Sett den i kjøleskapet i 24 timer, og snu den av og til.
  2. 2Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3Pensle grillristen lett med olje. Ta kyllingen ut av posen, og kast eventuelt resterende marinade. Grill kyllingen i 6 til 8 minutter på hver side, eller til saften renner ut når kyllingen stikkes med en gaffel.