
Enkel grillet kylling med teriyaki
Lær hvordan du lager saftig og smakfull grillet kylling med teriyaki-glassur. Perfekt for sommermiddager eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler
- 1 kopp teriyakisape
- 1/4 kopp sitronsaft
- 2 teskjeer finhakket fersk hvitløk
- 2 teskjeer sesamolje
Fremgangsmåte
- 1Legg kylling, teriyakisaus, sitronsaft, hvitløk og sesamolje i en stor, lukkbar plastpose. Lukk posen og rist for å dekke kyllingen. Sett den i kjøleskapet i 24 timer, og snu den av og til.
- 2Forvarm grillen til høy varme.
- 3Pensle grillristen lett med olje. Ta kyllingen ut av posen, og kast eventuelt resterende marinade. Grill kyllingen i 6 til 8 minutter på hver side, eller til saften renner ut når kyllingen stikkes med en gaffel.