Bondens marked vegetariske quesadillas

Bondens marked vegetariske quesadillas

Lær hvordan du lager smakfulle vegetariske quesadillas med ferske ingredienser fra farmer's market. En enkel og sunn oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp hakket rød paprika
  • 1/2 kopp hakket zucchini
  • 1/2 kopp hakket gul squash
  • 1/2 kopp hakket rød løk
  • 1/2 kopp hakket sopp
  • 1 spiseskje olivenolje
  • matlagingsspray
  • 6 (23 cm) fullkornstortillaer
  • 1 1/4 kopper revet lett ost med skarp smak (redusert fettinnhold)

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor non-stick panne, kok rød paprika, zucchini, gul squash, løk og sopp i olivenolje på middels til middels høy varme i omtrent 7 minutter, eller til de akkurat er møre. Fjern grønnsakene fra pannen.
  2. 2Smør den samme pannen med matlagingsspray, og legg en tortilla i pannen. Dryss 1/4 kopp ost jevnt over tortillaen, og legg et lag med 3/4 kopp av grønnsaksblandingen over osten. Dryss ytterligere 1/8 kopp ost over grønnsakene, og legg en annen tortilla oppå. Stek til den er gyllen på begge sider, i omtrent 2 til 3 minutter per side.
  3. 3Fjern quesadillaen fra pannen, og gjenta med resten av ingrediensene.
  4. 4Skjær hver quesadilla i 8 trekanter med en pizzaskjærer. Server varm.