
Bondens marked vegetariske quesadillas
Lær hvordan du lager smakfulle vegetariske quesadillas med ferske ingredienser fra farmer's market. En enkel og sunn oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp hakket rød paprika
- 1/2 kopp hakket zucchini
- 1/2 kopp hakket gul squash
- 1/2 kopp hakket rød løk
- 1/2 kopp hakket sopp
- 1 spiseskje olivenolje
- matlagingsspray
- 6 (23 cm) fullkornstortillaer
- 1 1/4 kopper revet lett ost med skarp smak (redusert fettinnhold)
Fremgangsmåte
- 1I en stor non-stick panne, kok rød paprika, zucchini, gul squash, løk og sopp i olivenolje på middels til middels høy varme i omtrent 7 minutter, eller til de akkurat er møre. Fjern grønnsakene fra pannen.
- 2Smør den samme pannen med matlagingsspray, og legg en tortilla i pannen. Dryss 1/4 kopp ost jevnt over tortillaen, og legg et lag med 3/4 kopp av grønnsaksblandingen over osten. Dryss ytterligere 1/8 kopp ost over grønnsakene, og legg en annen tortilla oppå. Stek til den er gyllen på begge sider, i omtrent 2 til 3 minutter per side.
- 3Fjern quesadillaen fra pannen, og gjenta med resten av ingrediensene.
- 4Skjær hver quesadilla i 8 trekanter med en pizzaskjærer. Server varm.