Grunnleggende pasta

Grunnleggende pasta

Lær hvordan du lager basic pasta med denne enkle oppskriften. Perfekt for raske middager og nybegynnere. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 egg, pisket
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp hvetemel
  • 2 spiseskjeer vann

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, bland mel og salt. Lag en fordypning i melet, tilsett det lett piskede egget, og bland godt. Blandingen skal danne en fast deig. Hvis nødvendig, tilsett 1 til 2 spiseskjeer vann og elt inn.
  2. 2På en lett melet overflate, elt deigen i omtrent 3 til 4 minutter. Bruk en pastamaskin eller kjevle for å kjevle ut deigen til ønsket tynnhet. Bruk maskin eller kniv til å kutte i strimler av ønsket bredde.