Buffalo kyllingvingesaus

Buffalo kyllingvingesaus

Lær hvordan du lager den perfekte buffalo chicken wing sauce hjemme. Enkle ingredienser, god smak og perfekt til snacks eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp kald usaltet smør
  • 2/3 kopp sterk pepper saus (for eksempel Frank's RedHot®)
  • 1 1/2 spiseskjeer hvit eddik
  • 1/4 teskje Worcestershire-saus
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 1/8 teskje hvitløkspulver
  • salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland hot saus, smør, eddik, Worcestershire-saus, cayennepepper, hvitløkspulver og salt i en kjele, og sett den på middels varme. La det småkoke under omrøring med en visp. Så snart væsken begynner å boble langs kantene av kjelen, tar du den av varmen, rører om med vispen, og setter den til side for bruk.