
Spaghettisaus II
Lær hvordan du lager en deilig spaghetti sauce med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 løk, hakket
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 (794 gram) boks hele hermetiske tomater
- 2 (170 gram) bokser tomatpuré
- 2 spiseskjeer tørket basilikum
- 1 spiseskje tørket oregano
- 2 laurbærblad
- 1 spiseskje hvitt sukker
- 1/4 teskje knuste rød pepperflak
- 1/4 kopp rødvin
- 450 gram italiensk pølse (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor kjele eller en nederlandsk ovn. Surr løk og hvitløk til de er møre, ca. 2-3 minutter. Tilsett de resterende ingrediensene (unntatt pølsene) og la det småkoke på lav varme i 3 timer.
- 2Når det gjenstår én time av koketiden, kok og brun pølsene i en stekepanne. Når de er godt brune, legg dem i sausen og fortsett å småkoke. Fjern laurbærbladene før servering. Server over varme kokte nudler, med pølsene på siden.