Rask og enkel Yorkshirepudding

Rask og enkel Yorkshirepudding

lær hvordan du lager en rask og enkel yorkshire pudding med denne enkle oppskriften. perfekt til søndagsmiddag eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 egg
  • 1 kopp melk
  • 1 kopp hvetemel
  • 2 spiseskjeer smør

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit (190 grader Celsius).
  2. 2I en middels stor bolle, pisk eggene med melk. Rør inn melet. Sett til side.
  3. 3Fordel smøret jevnt i de tolv formene i en muffinsform, omtrent ½ teskje per form. Sett formen i ovnen for å smelte smøret, i 2 til 5 minutter. Ta formen ut av ovnen, og fordel røren jevnt i smørformene.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 5 minutter. Senk temperaturen til 350 grader Fahrenheit (175 grader Celsius), og stek i ytterligere 25 minutter, eller til de er puffet opp og gyldne.