
Country-Style Steak
Lær hvordan du lager en saftig country-style steak med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag som hele familien vil elske.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 1 teskje knust svart pepper
- 3. 1 teskje krydret salt
- 4. 1/4 teskje hvitløkspulver (valgfritt)
- 5. 1 pund storfekube steker
- 6. 1/2 kopp olivenolje
- 7. 2 kopper storfebuljong
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Bland melet, svart pepper, krydret salt og hvitløkspulver i en lav skål, og dekk kjøttbiterne grundig med melet, ved å trykke melet godt fast på kjøttet for å få en jevn dekking. Behold 3 spiseskjeer av det krydrede melet.
- 33. Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels varme, og stek kjøttbitene til de er gyldne på begge sider, ca. 5 minutter per side. Legg kjøttbitene i en ildfast form på 23 x 30 cm. Visp det beholdte krydrede melet inn i storfens buljong til det er jevnt, og hell buljongen over kjøttet. Dekk formen med aluminiumsfolie.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet er mørt og sausen har tyknet, ca. 2 timer.




