Hello Fresh Mobile Banner
Ungarsk gulasj I

Ungarsk gulasj I

oppskrift på hungarian goulash i, en smakfull ungarsk gryterett med kjøtt og grønnsaker. perfekt for kalde dager og som mettende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 110 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 2. 3 løk, skivet
  • 3. 2 spiseskjeer ungarsk søt paprika
  • 4. 2 teskjeer salt
  • 5. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 6. 1,36 kg storfekjøtt til gryterett, skåret i 3,8 cm store terninger
  • 7. 1 boks (170 gram) tomatpuré
  • 8. 1 1/2 kopper vann
  • 9. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 10. 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en stor gryte eller en nederlandsk ovn på middels varme. Stek løken i oljen til den er myk, og rør ofte. Ta løken ut av gryten og sett den til side.
  2. 22. I en middels stor bolle, bland sammen paprika, 2 teskjeer salt og pepper. Vend storfebitene i krydderblandingen, og brun dem i løkgryten til de er godt brunet på alle sider. Legg løken tilbake i gryten, og tilsett tomatpuré, vann, hvitløk og den resterende teskjeen salt. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke i 1 1/2 til 2 timer, eller til kjøttet er mørt, under omrøring av og til.