
Peanøttsmørpai I
Lær hvordan du lager en deilig peanut butter pie med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for enhver anledning, sommer eller helår.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 1/4 kopper sjokoladekjeks-smuler
- 2. 1/4 kopp hvitt sukker
- 3. 1/4 kopp smør
- 4. 1 (8 ounces) pakke kremost, myknet
- 5. 1 kopp kremet peanøttsmør
- 6. 1 kopp hvitt sukker
- 7. 1 spiseskje usaltet smør, myknet
- 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 9. 1 kopp tung kremfløte
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Bland 1 1/4 kopp kjeks smuler, 1/4 kopp sukker og 1/4 kopp smør; trykk det ut i en 23 cm (9-tommers) paiform. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter. Avkjøl på en avkjølingsrist.
- 33. I en bolle, pisk kremost, peanøttsmør, 1 kopp sukker, 1 ss smør og vanilje til det er glatt. Pisk fløten og vend den inn i peanøttsmørblandingen.
- 44. Skje forsiktig fyllet i paibunnen. Pynt gjerne med sjokolade eller kjeks smuler. Sett paien i kjøleskapet i flere timer før servering.