Peanøttsmørpai I

Peanøttsmørpai I

Lær hvordan du lager en deilig peanut butter pie med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for enhver anledning, sommer eller helår.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/4 kopper sjokoladekjeks-smuler
  • 2. 1/4 kopp hvitt sukker
  • 3. 1/4 kopp smør
  • 4. 1 (8 ounces) pakke kremost, myknet
  • 5. 1 kopp kremet peanøttsmør
  • 6. 1 kopp hvitt sukker
  • 7. 1 spiseskje usaltet smør, myknet
  • 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 1 kopp tung kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland 1 1/4 kopp kjeks smuler, 1/4 kopp sukker og 1/4 kopp smør; trykk det ut i en 23 cm (9-tommers) paiform. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter. Avkjøl på en avkjølingsrist.
  3. 33. I en bolle, pisk kremost, peanøttsmør, 1 kopp sukker, 1 ss smør og vanilje til det er glatt. Pisk fløten og vend den inn i peanøttsmørblandingen.
  4. 44. Skje forsiktig fyllet i paibunnen. Pynt gjerne med sjokolade eller kjeks smuler. Sett paien i kjøleskapet i flere timer før servering.