
Mint Patty Cakes
oppskrift på mint patty cakes - deilige småkaker med frisk mintsmak og myk sjokoladetrekk. perfekt til dessert, kaffen eller helgefrokosten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 smørstikker uten salt, kuttet i biter
- 2. 1 kopp kakaopulver av nederlandsk prosess
- 3. 3 1/4 kopper pakket mørkebrunt sukker
- 4. 3 kopper hvetemel
- 5. 1 teskje bakepulver
- 6. 1/2 teskje natron
- 7. 3/4 teskje salt
- 8. 1 1/4 kopper kulturmelk
- 9. 2 store egg, romtempererte
- 10. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 11. 1 1/pund eske med melis (ca. 4 kopper)
- 12. 1/2 kopp lys mais sirup
- 13. 1/4 kopp vegetabilsk fett eller kakaosmør, myknet
- 14. 2 teskjeer peppermynteekstrakt
- 15. 8 unser bittersøt sjokolade, finhakket
- 16. 1/4 kopp lys mais sirup
- 17. 1 1/2 spiseskjeer usaltet smør
Fremgangsmåte
- 11. Lag cupcakesene: Plasser en rist midt i ovnen og forvarm til 175 grader Celsius. Kle to muffinsformer med 12 former hver med papirformer. Ha smør, kakaopulver og 3/4 kopp vann i en middels mikrobølgesikker bolle, dekk med plastfolie og varm opp i mikrobølgeovnen til smøret smelter, ca. 2 minutter. Visp for å blande, og visp deretter inn den brune sukkeret.
- 22. Visp melet, bakepulveret, natronen og saltet i en stor bolle. Visp inn den varme kakaoblandingen. I en annen bolle, visp sammen kulturmelk, egg og vanilje; vend dette inn i røren til det akkurat er blandet, men ikke overbland.
- 33. Fordel røren i de forberedte formene, fyll hver ca. tre fjerdedeler. Stek til cupcakesene spretter tilbake når de trykkes lett på, 30 til 35 minutter. La dem avkjøle i formene i 10 minutter, før de flyttes over på rist for å avkjøle helt.
- 44. Lag toppingen: Pisk melis, mais sirup, fett og peppermynteekstrakt med en mikser til en fast masse dannes. Samle det til en ball, legg det mellom to ark bakepapir og kjevle ut til ca. 0,6 cm tykkelse (mikrobølgeovn i 15 sekunder for å myke opp, om nødvendig). Bruk en rund utstikker på 6 cm eller et juiceglass for å stikke ut sirkler; kjevle ut igjen restene. Plasser en peppermynte-sirkel på toppen av hver cupcake.
- 55. Lag glasuren: Ha sjokolade, mais sirup, smør og 1/4 kopp vann i en mikrobølgesikker bolle, dekk med plastfolie og varm opp på 50 % effekt til sjokoladen smelter, ca. 2 minutter. Visp for å blande, og la den avkjøles litt. Fordel glasuren over peppermynte-toppingen, og la noe av peppermynte være synlig. Sett i kjøleskapet til den har stivnet, minst 20 minutter. Server kald.
- 66. Fotograf: Con Poulos