Italiensk kremost- og ricottakake

Italiensk kremost- og ricottakake

Lær hvordan du lager en deilig italiensk kremost- og ricottaostekake. En myk og smakfull dessert som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 pakker kremost (8 unser), myknet
  • 1 beger ricottaost (16 unser)
  • 1 ½ kopper hvitt sukker
  • 4 egg
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 3 ss maisstivelse
  • 3 ss mel
  • ½ kopp smør, smeltet og avkjølt
  • 1 pint rømme

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en springform lett.
  2. 2Bland kremost og ricottaost i en bolle til det er godt blandet. Rør inn sukker, egg, sitronsaft, vanilje, maisenna, mel og smør. Til slutt rører du inn rømmen. Hell blandingen i den forberedte springformen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 1 time; slå av ovnen og la kaken stå i ovnen i ytterligere 1 time. La den avkjøle helt i kjøleskapet før servering.