
Ovenbakt rigatoni med fire oster i rosa saus
oppskrift på ovnsbakt rigatoni med fire oster og en rosa saus. enkel å lage, perfekt for en smakfull middag. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp ricottaost
- 2 kopper revet mozzarellaost (ca. 225 g)
- 1/4 kopp tynne skiver av fersk basilikum
- 1 egg, lett pisket
- 1/8 ts svart pepper, malt
- 225 g rigatoni eller stor tube-pasta, kokt og avrent
- 1 glass Bertolli® Four Cheese Rosa-saus
- 2 ss italiensk krydret tørrbrødsmuler
- 2 ss revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader. Bland ricottaost, 1 ½ kopper mozzarellaost, basilikum, egg og svart pepper; sett til side.
- 2Vend den varme rigatonien med sausen i en stor bolle. Rør inn ricottablandingen. Hell over i en 11 x 7 tommer stor ildfast form, og strø deretter med resten av mozzarellaosten, brødsmuler og Parmesanost. Stek under lokk i 25 minutter. Fjern lokket og stek i ytterligere 5 minutter, eller til brødsmulene er gyldne og osten er smeltet.