Ovenbakt rigatoni med fire oster i rosa saus

Ovenbakt rigatoni med fire oster i rosa saus

oppskrift på ovnsbakt rigatoni med fire oster og en rosa saus. enkel å lage, perfekt for en smakfull middag. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp ricottaost
  • 2 kopper revet mozzarellaost (ca. 225 g)
  • 1/4 kopp tynne skiver av fersk basilikum
  • 1 egg, lett pisket
  • 1/8 ts svart pepper, malt
  • 225 g rigatoni eller stor tube-pasta, kokt og avrent
  • 1 glass Bertolli® Four Cheese Rosa-saus
  • 2 ss italiensk krydret tørrbrødsmuler
  • 2 ss revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader. Bland ricottaost, 1 ½ kopper mozzarellaost, basilikum, egg og svart pepper; sett til side.
  2. 2Vend den varme rigatonien med sausen i en stor bolle. Rør inn ricottablandingen. Hell over i en 11 x 7 tommer stor ildfast form, og strø deretter med resten av mozzarellaosten, brødsmuler og Parmesanost. Stek under lokk i 25 minutter. Fjern lokket og stek i ytterligere 5 minutter, eller til brødsmulene er gyldne og osten er smeltet.