
Buffalo kylling fylt franskbrød
Lær hvordan du lager smakfull buffalo chicken-stuffed french bread. En enkel oppskrift perfekt for middagen eller som snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 stort fransk brød, skåret i skiver
- 340 gram kremost, myknet
- 1/3 kopp rømme
- 1/3 kopp majones
- 1/4 til 3/4 kopp sterk saus, for eksempel Frank’s Original
- 1 pose tørket ranch-dressingsmiks
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje chilipulver
- 1/2 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje røkt paprika
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1/2 teskje løkpulver
- 1/4 kopp blåmuggost, smuldret (opptil 1/2 kopp hvis du elsker blåmuggost), pluss mer til pynt, valgfritt (kun hvis du liker det)
- 1 kopp ferskrevet skarp cheddarost, delt
- 1 kopp mozzarellaost, delt
- 4 kopper shredded kokt kylling (ca. 680 gram)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 2Skjær omtrent 5 cm dypt gjennom toppen av brødet, og fortsett å kutte et stort rektangel, vær forsiktig så du ikke kutter gjennom bunnen av brødet. Fjern toppen av brødet og hul ut midten for å lage en rektangulær brødkopp. Sett til side.
- 3Visp sammen kremost, rømme, majones, hot sauce, ranch-krydder, salt, chilipulver, spisskummen, paprika, hvitløkspulver og løkpulver i en bolle til det er godt blandet. Rør inn blåmuggost, ¾ kopp Cheddar og ¾ kopp mozzarella, etterfulgt av kylling.
- 4Skje Buffalo-kyllingdip i det forberedte franske brødet og topp med resten av Cheddar- og mozzarellaostene. Stek på en bakeplate i 35 til 45 minutter, eller til osten er smeltet og gyllenbrun. La brødet hvile i omtrent 10 minutter for å sette seg og avkjøles litt, før det skjæres i skiver. Best serveres varm. Pynt med blåmuggost om ønskelig.