
En enkel pølsegryte
oppskrift på enkel pølsegryte, perfekt for en rask og smakfull middag. enkelt å lage, ideell for travle hverdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund storfekjøttpølse i bulk
- 8 unser kremost, myknet
- 2 (8 unser) bokser med kjøleskapskremruller
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør bunnen av en 23x33 cm (9x11 tommer) ildfast form.
- 2Kok pølsen i en stekepanne over middels varme til den er smuldret og begynner å bli brun; sil av overflødig fett. Rør inn kremosten i den kokte pølsen.
- 3Rull ut en boks med croissantdeig uten å skille dem, og legg dem i bunnen av den forberedte formen. Stek i den forvarmede ovnen i 5 minutter.
- 4Fordel pølseblandingen over de forstekte croissantene; legg den andre boksen med croissantdeig oppå. Sett tilbake i ovnen og stek til toppen er gyllenbrun, ca. 8 minutter.