Tampico Calves' lever

Tampico Calves' lever

oppskrift på tampico calves liver, en enkel og smakfull rett perfekt for hverdagsmiddagen. lær hvordan du tilbereder lever på en enkel måte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 løk, juliennet
  • 1/2 teskje salt
  • 5 hvitløksfedd, skivet
  • 1/2 jalapeño, stilket, frøet og juliennet
  • 2 Roma-tomater, kjernet, frøet og juliennet
  • 12 grønne oliven, uten stein og juliennet
  • 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 3/4 kopp kyllingkraft
  • 1 spiseskje kaldt usaltet smør
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 2 skiver kalvlever, ca. 1/2 tomme tykke

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Surr løken med saltet til den er godt karamellisert, ca. 8 til 10 minutter. Tilsett hvitløken og surr i ytterligere 2 til 3 minutter for å myke den opp.
  2. 2Tilsett jalapeño, tomater, oliven og eddik. Kok opp. Hell i kyllingkraften, la det koke opp igjen og la det småkoke i 10 minutter. Del smøret i noen biter og visp det inn i sausen. Ta av varmen.
  3. 3Varm opp vegetabilsk olje i en stor stekepanne over høy varme. Legg i leveren og kok i 3 minutter på hver side. Hell deretter sausen over, kok opp og ta av varmen. Server umiddelbart.