Tampico Calves' lever
oppskrift på tampico calves liver, en enkel og smakfull rett perfekt for hverdagsmiddagen. lær hvordan du tilbereder lever på en enkel måte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 løk, juliennet
- 1/2 teskje salt
- 5 hvitløksfedd, skivet
- 1/2 jalapeño, stilket, frøet og juliennet
- 2 Roma-tomater, kjernet, frøet og juliennet
- 12 grønne oliven, uten stein og juliennet
- 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 3/4 kopp kyllingkraft
- 1 spiseskje kaldt usaltet smør
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2 skiver kalvlever, ca. 1/2 tomme tykke
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Surr løken med saltet til den er godt karamellisert, ca. 8 til 10 minutter. Tilsett hvitløken og surr i ytterligere 2 til 3 minutter for å myke den opp.
- 2Tilsett jalapeño, tomater, oliven og eddik. Kok opp. Hell i kyllingkraften, la det koke opp igjen og la det småkoke i 10 minutter. Del smøret i noen biter og visp det inn i sausen. Ta av varmen.
- 3Varm opp vegetabilsk olje i en stor stekepanne over høy varme. Legg i leveren og kok i 3 minutter på hver side. Hell deretter sausen over, kok opp og ta av varmen. Server umiddelbart.